lunes, 5 de julio de 2010

LA FESTA CONTINUA...

Hola a tots, tenim fecha asignada per a fer la festa (disapte 18 de SETEMBRE 2010) y lo que es millor ya es pot fer publica la idea que este any ronda per la ment de la directiva i que esta aprovada per la comisió de festes.

Este any farem una MACRO-DISCOMOVIL en el poliesportiu que com a dato interesant podem dir que sera la primera vegada en la historia del poble que es porta una MACRO-DISCOMOVIL.

El sopar encara no el tenim clar estem comparant presupostos per a que mos arribe a tot. En principi se fara algo paregut al any pasat pero corregint algunes cosetes que vaig vore que van fallar, el sopar esta influenciat per el numero de participants. Cuants mes en siguem millor sopar tindrem.

Estabe pensant en fer sudaderes pero com disparabe el preu de la festa sa suprimit no obstant qui en vullgue una que ho digue prendrem talles y les farem. A partir de 10 unitats son uns 14€ el preu que tenen pero aixo tame depent del modelo que agarrem.

Una altra idea per traure dines es la venta de mocadors (com es va fer fa un tems en el bou dels joves pero de un altre estil).

La ultima idea porte algo de faena i pot ser una distracció per a tots els participants. Concurs de llansament de pinyol de oliva. En premis per als 3 primers clasificats. La idea del concurs encara esta algo per desarrollar mes prop de festes segons la participació se fará o no.

Per acabar torne a fer un recordatori de que les penyes no soles son garitos, tame son els cadafals que el any pasat no van participar per que pensaben que no ere una festa per a ells.

La venta de camisetes se fara durant totes les festes i els mocadors si se fan tame es vendrán duran les festes.

Estigueu atents per a mes informació a aquesta web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario