miércoles, 8 de julio de 2009

ELS INICIS DE LA FESTA

La idea va sortir de una nit de festa en les festes de Figueroles en l'any 2008. Jo Adrian vaig proposar per al proper any de festes fer una festa de les penyes del poble en la que hi participaren totes juntes per no tindre ningun dia sense festa com pasa aquell any.

Pot ser seria el alcohol o que els pareixia bona idea pero a tots els va pareixer be.

La crisis frena una miqueta els plans pero encara vam tirar abant gracies a l'ajuda de Nando qui va proposar reunirse amb Oscar el consejal de Festes per parlar d'aquesta idea. La cosa estaba un poc complicad perque les festes estaben planificades ja pero encara aixina podiem intentarlo el dimecres dia 23 de septembre.

Teniem que reunirse per saber si els comentaris d'aquella nit continuaben sense modificarse. Vam quedar el divendres 5 de Juny del 2009 per parlar totes les penyes pero aguna que atra no va poder anar.

Quedarem que la festa es faria si no ens eixia cara. Oscar ens busca la disco-Movil, Juanito i Adrian tragueren el presupost de les camisetes i Mario en busca el menjar, pero no eixia dins del presupost que voliem conseguir.
El divendres 19 de Juny perfi la directiva al complet vam poder estar tots inclos Nando ya recuperat del Gran Prix i vam fer la reunio definitiva en la cual es va decidir el següent:

La festa es feia el dia 23 de septembre dimecres

Es feien camisetes en la casa Libra que serien un dibuix envoltat de logotips de les penyes i un logotip de Joves festers (joves sense penya)

El sopar seria un estil pa i porta pero cada penya es baixaba la beguda i la comisio de la festa ficaba el menjar de bocadillos i tapes.

Tota la festa resultaba per un preu de 15€


Despres de la reunio es va ficar la fecha limit de entrega de documentació i per a que tots o sapigueren es van fer unes fulles que es van repartir per els locals del poble.

Mes abant se informaran les novetats

No hay comentarios:

Publicar un comentario